Haenyt.fi – paras lainavertailu – halpakorkoinen laina

Siirry tästä Haenyt.fi lainapalveluun

Haenyt.fi -palvelun kautta lainanhakija voi kilpailuttaa vakuudettoman lainan aina 50.000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Palvelu on tarkoitettu kaikille 20 vuotta täyttäneille, jotka hakevat lainaa netistä tai haluavat yhdistää vanhoja lainoja yhdeksi, edullisemmaksi kokonaisuudeksi.

Palvelun käyttö on hakijalle täysin maksuton eikä se velvoita hyväksymään lainatarjouksia. Täytettyään hakemuksen hakija saa ensimmäiset lainatarjoukset usein tunnin sisällä.

Joillakin luotonmyöntäjillä lainatarjous saattaa tulla hieman viiveellä. Riippuen valitusta luotonmyöntäjästä, rahat maksetaan tilille joko samana päivänä tai muutamassa arkipäivässä. Usein pienemmät lainasummat on mahdollista saada tilille nopeammin.

Siirry tästä Haenyt.fi lainapalveluun

Sivusto toimii hyvin kaikilla laitteilla ja lomake on helppo täyttää. Konversioprosentti on sivustolla hyvä. Komissio maksetaan uusasiakkuuksista, jotka eivät ole järjestelmässä ja joilla on luottotiedot kunnossa. Komissio maksetaan hyväksytyistä hakemuksista, eli julkaisija saa komission, vaikkei lainanhakija hyväksyisi lainatarjouksia. Ohjelmassa ei ole poistoja!

Miksi tuhlaisit aikaasi ja jättäisit lainahakemuksia useille pankeille yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Me haluamme nopeuttaa prosessia välittämällä lainanhaussa tarvittavat tietosi useille lainantarjoajille. Täytät vain oheisen hakemuksen ja hetken päästä saat lainatarjoukset vertailtavaksi.

Saatuasi tarjoukset, voit rauhassa tutustua niihin, valita tarjouksista sinulle sopivimman tai vaihtoehtoisesti olla hyväksymättä yhtäkään tarjousta. Saat itse päättää, eikä tarjousten vastaanottaminen maksa mitään eikä sido sinua mihinkään. Lainojen kilpailutus ei voisi olla helpompaa!

Palvelemme vähintään 20-vuotiaita henkilöiltä, joilla on Suomen kansalaisuus sekä osoite Suomessa. Lisäksi hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Tarkemmista luotonmyöntökriteereistä vastaavat lainantarjoajat.

Siirry tästä Haenyt.fi lainapalveluun

Olemme auttaneet jo yli 100 000 suomalaista säästämään lainakuluissa löytämällä heille edullisimman lainan netistä. Toimimme yhteistyössä ainoastaan luotettavien ja tunnettujen yhteistyökumppanien kanssa ja yrityksellemme onkin myönnetty korkein AAA -luottoluokitus jo useampana vuotena.