Halpaa lainaa – edulliset lainat

Halpaa lainaa – edulliset lainat.

Täältä löydät suosituimmat ja kohtuuhintaiset lainat: Lainat – Lainaraha.org

Vippejä myöntävät tätä nykyä useat rahoitusyritykset. Lakimuunnoksen seurauksena kalenterivuonna -13 vippifirmat käskettiin perimään pikalainoistaan huomattavasti vähäisempää korkotasoa kuin koskaan. Kyseisen uudistuksen takia lukuisat pienehköt lainapalvelut lopettivat palvelunsa ja loput yhtiöt joutuivat uusimaan lainavaatimuksensa ja korkosummansa. Lakimuunnelman tähden vuoksi koskaan useissa tapauksissa hinnakkaasti hinnoitellut pikavipit ovat nykyaikana paljon halvempia asiakkaille. Uudistuksen vuoksi luottojen rahasummat muuttuivat kumminkin suuremmiksi, jolloin muun muassa muutaman satasen vippiä ei joka tapauksessa useatkaan lainapalvelut lainaa jatkossa.

Pienlaina otetaan useasti tilanteessa, jos fyrkkaa ei ole juuri lainkaan, eikä lainaa saa muistakaan paikoista. Laina lisäksi pyritään saatavaksi lyhyessä ajassa pankkitilille. Pikalainoja hakevat tavallisesti nuorehkot ja vähävaraiset henkilöt. Pikalainan lainaaminen edellyttää riittävän väh. iän, jatkuvan oleskelemisen Suomessa ja muun soveltuvuuden luottoon. Ennen lainan lainaamista olisi fiksua varmistaa, että lainan pystyy tilittämään lainanantajalle seuraavina viikkoina, jos näin lainafirma määrää.

Pikalainat ovat aiheuttaneet niiden syntymisestä alkaen kiukkuista arvostelua. Asennoituminen kalliisiin pikavippeihin on ollut yleisesti lehdissä kutakuinkin vain kriittinen. Pikalainojen helppo ja pikainen lainaus ovat aiheuttaneet usealle pikalainaajalle hankaluuksia, sillä pienlainoja ei joissain tapauksissa ole pystytty hoitamaan lainanantajalle eräpäivään mennessä. Näistä vipeistä on mahdollisesti voinut saada alkunsa pikavippikierre, jolloin entisiä pikavippejä hoidetaan luotonantajalle muilla vipeillä.

Pikalainat haetaan kun hilloa pitää saada heti

Pienlainoille on toki runsaasti vaihtoehtoja. Näitä ovat mm. vertaisrahoitus, jolloin pikalainaa ei myönnä pankki, vaan verkon kautta löydettävä yksityishenkilö.

Pienlainaversioita ja kaikenlaisia pikalainoja on hyvä tutkia kuitenkin kustannuksiltaan. Ennen pikaluoton ottamista on viisasta tutkia lisäksi luottoehdot, huolimatta siitä, että lainavaihtoehto alun perin kuulostaisi kohtuuhintaiselta ja soveltuvalta.

Pikavippi on edullisesti hinnoitettua kulutuslainaluottoa aika tavalla hinnakkaampi laina. Jos henkilö ei tiedä kykeneekö lainan suorittamaan lyhyessä ajassa lainanantajalle, lainanottajan on fiksua selvittää onko vippifirman luottoehdot luoton lyhentämisen suhteen asiallisia. Jos maksuaika pitenee, eikä pikalainaa kykene tilittämään lainanantajalle, pikalainan korko voi kiivetä mittavaksi. Siinä tapauksessa vaatimatonkin lainattu summa saattaa loppujen lopuksi kiivetä rahamäärältään hyvin mittavaksi.

Siitä huolimatta että pikavipit ovat yhä aika lailla yleisiä, gallupin mukaan ainoastaan pari prosenttia vastanneista voisi miettiä hakevansa rahan puutteeseensa helpotuksen pikaluotolla. 4/5 ihmisistä ei lainaisi nopeaa lainaa koskaan.

Siinä tapauksessa kun luottoa haluaa ottaa, on hyvä hakea lainaa ensin pankista josta lainan voi ottaa lähestulkoon aina maltillisemmalla korkotasolla ja lisäkustannuksilla kuin muualta. Siinä tapauksessa kun lainarahaa ei omasta pankista myönnetä, on viisasta vertailla eri lainafirmojen luottojen kuluja ja lainata kustannuksiltaan paras ratkaisu.

Pieniä luottoja antavat tätä nykyä monet pikalainapalvelut. Lain muunnoksen tähden vuonna 2013 pienlainapalvelut määrättiin perimään pikalainoistaan aika tavalla pienempää korkotasoa kuin aikaisemmin. Tämän muutoksen seurauksena useat tuntemattomammat pikavippifirmat lakkauttivat pikalainailun ja jäljelle jääneet lainaajat joutuivat uusimaan pikaluottoasetuksensa ja korko%:nsa. Lain uudistuksen vuoksi myöskin aiemmin hyvin usein kalliisti arvotetut pikavipit ovat tällä hetkellä paljon edullisempia lainanottajalle. Lain muutoksen myötä vippien rahamäärät muodostuivat kuitenkin suuremmiksi, jolloin esimerkiksi 2 satasen luottoa ei tavallisesti useatkaan pikalainayritykset tarjoa jatkossa.

Pienlaina lainataan useasti olosuhteissa, kun fyrkkaa ei ole lähestulkoon lainkaan, eikä luottoa saa muultakaan. Lainattu summa myöskin vaaditaan saatavaksi aivan pian pankkitilille. Pieniä lainoja lainaavat useissa tapauksissa nuoret ja köyhät ihmiset. Pienlainan myöntäminen vaatii riittävän iän, pysyvän oleskelemisen täällä ja muun soveltuvuuden lainaan. Ennen lainan ottamista olisi hyvä tehdä varmaksi, että lainasumman on kykenevä hoitamaan pois määräajassa, jos näin lainoittaja edellyttää.

Nopeat lainat ovat saaneet aikaiseksi lainojen syntymisestä lähtien kiukkuista keskustelua. Asenne kalliisiin pikalainoihin on ollut melkein aina lehdissä lähes vain arvosteleva. Pikavippien helppo ja pikainen lainaus ovat saaneet aikaan lukemattomalle pikavippaajalle vippikierteen, sillä pikalainoja ei monesti ole pystytty hoitamaan pois vaaditussa ajassa. Näistä pikalainoista on voinut kehittyä vippikierre, jossa tapauksessa muita pikaluottoja suoritetaan pois muilla pikalainoilla.

Pikaluotto valitaan siinä tapauksessa kun fyrkkaa tarvitaan nyt

Vipeille on syntynyt toisaalta paljon muunlaisia muunnelmia. Niitä ovat esimerkiksi vertaisluotot, jolloin lainaa ei anna lainayritys, vaan verkon avulla tavoitettu yksityishenkilö.

Pikalainavaihtoehtoja ja erityyppisiä pikalainoja on viisasta verrata muutenkin korkotasoltaan. Ennen pikalainan ottamista on järkevää lukea myöskin lainaehdot, vaikka luotto heti aluksi näyttäisikin asialliselta ja soveltuvalta.

Pienlaina on edullisesti hinnoitettua suurempaa lainaa aika lailla hinnakkaampi lainatuote. Jos lainaaja ei ole varma pystyykö lainan maksamaan lyhyessä ajassa lainafirmalle, lainanottajan kannattaa tarkistaa onko pikalainayrityksen yleiset ehdot luoton lyhentämisen suhteen rehtejä. Silloin kun lainan maksuaika pitenee, eikä pikalainaa pystykään hoitamaan lainanantajalle, lainan korkosumma voi nousta isoksi. Tällöin vaatimatonkin laina voi lopulta tulla rahamäärältään erittäin suureksi.

Siitä huolimatta että pikaluotot ovatkin yhä aika lailla haluttuja, selvityksen perusteella ainoastaan 2 prosenttia henkilöistä rohkenisi miettiä hakevansa rahan puutteeseensa apua pienlainalla. Yli 3/4 vastanneista ei ottaisi pikaluottoa ikinä.

Jos lainaa tarvitsee, on fiksua hakea sitä aluksi omasta pankista josta luoton saa melkein aina kohtuulisemmalla korolla ja lisäkuluilla kuin muusta paikasta. Silloin kun luottoa ei pankista saa, on järkevää vertailla eri lainoittajien luottojen kuluja ja hakea kustannuksiltaan kohtuuhintainen vaihtoehto.