Lainaa helposti netistä tilille ja heti

Lainaa helposti netistä tilille ja heti.

Täältä löydät suosituimmat ja kohtuuhintaiset lainat: Lainat – Lainaraha.org

Pikalainoja myöntävät nykyään useat pikalainafirmat. Lain muunnoksen vuoksi kalenterivuonna -13 vippiyritykset asetettiin perimään pikavipeistään aika lailla vähäisempää korkoprosenttia kuin aiemmin. Laissa kirjatun uudistuksen takia monet pienehköt vippifirmat sulkivat palvelunsa ja muut yritykset päätyivät uusimaan pikalainaehtonsa ja korkoprosenttinsa. Lain muunnelman seurauksena takia aikaisemmin usein hinnakkaasti hinnoitetut pienlainat ovat tätä nykyä paljon edullisempia ihmisille. Muuttuneen lain vuoksi pikaluottojen rahamäärät muodostuivat kumminkin isommiksi, jolloin mm. kahden sadan euron vippiä ei joka tapauksessa monetkaan pikavippipaikat anna tulevina aikoina.

Pikalaina otetaan useimmiten olosuhteissa, jos käteistä ei ole lähes yhtään, eikä lainaa voi hankkia muultakaan. Lainasumma lisäksi tykätään saada hetkessä käytettäväksi. Pikaluottoja lainaavat yleensä 18-28 vuotiaat ja vähävaraiset ihmiset. Pikaluoton saaminen vaatii riittävän vähimmäisiän, pitkään jatkuvan oleskelemisen Suomessa ja muun sopivuuden pikalainaan. Ennen pikalainan ottamista olisi hyvä tarkistaa, että pikalainan on kykenevä tilittämään lainanantajalle eräpäivään mennessä, jos näin lainoittaja vaatii.

Nopeat lainat ovat saaneet aikaan pikavippien syntymisestä lähtien runsasta keskustelua. Asennoituminen korkeakorkoisiin pikalainoihin on ollut monissa medioissa likimain ainoastaan kriittinen. Lainojen kätevä ja joutuisa saatavuus ovat aiheuttaneet monelle luoton ottajalle rahavaikeuksia, sillä pikavippejä ei usein ole pystytty suorittamaan pois vaaditussa ajassa. Maksamattomista vipeistä on saattanut muodostua pikavippikierre, jossa tapauksessa erääntyneitä pikavippejä suoritetaan pois uusilla vipeillä.

Lainaa otetaan kun rahaa on pakko saada pikaisesti

Vipeille on toisaalta monia muita muunnelmia. Tällaisia ovat mm. vertaisrahoitus, jossa tapauksessa luottoa ei myönnä rahoitusyritys, vaan netin avulla tavoitettu yksityishenkilö.

Pienlainaversioita ja kaikenlaisia lainoja on hyvä vertailla ainakin kustannuksiltaan. Ennen pikaluoton hankkimista on fiksua tutkia myös lainan ehdot, siitä huolimatta että laina ensi tuntumalta kuulostaisi kohtuuhintaiselta ja soveltuvalta.

Pikaluotto on asiallisesti hinnoiteltua kulutusluottoa aika lailla kalliimpi luottotuote. Jos lainaaja ei ole varma kykeneekö luoton maksamaan pikaisesti takaisin, lainanottajan on hyvä tarkistaa onko pikavippiyrityksen yleiset ehdot pikalainan takaisinmaksun suhteen rehtejä. Kun maksuaika pitenee, eikä lainasummaa pysty hoitamaan lainafirmalle, luoton korkosumma saattaa nousta isoksi. Tällöin melko pienikin luotto voi lopulta kiivetä kuluiltaan melkoisen mittavaksi.

Vaikkakin pienlainat ovat nykyäänkin kohtuullisen yleisiä, tutkimuksen mukaan vain kaksi % kuluttajista saattaisi miettiä hakevansa rahaongelmiinsa helpotuksen pikaluotolla. Yli 3/4 suomalaisista ei hakisi nopeaa lainaa koskaan.

Silloin kun lainarahaa haluaa ottaa, on fiksua hakea luottoa ensin omasta pankista josta luoton voi ottaa lähestulkoon aina kohtuulisemmalla korkotasolla ja lisäkustannuksilla kuin muualta. Siinä tapauksessa kun lainaa ei omasta pankista myönnetä, on fiksua verrata eri lainafirmojen luottojen korkoja yms ja lainata kuluiltaan paras vaihtoehto.

Pikaluottoja lainaavat tänään monet pikavippifirmat. Lain muunnoksen myötä kalenterivuonna -13 pikaluottoyritykset määrättiin ottamaan lainoistaan ylivoimaisesti pienempää korkoprosenttia kuin aiemmin. Tämän muutoksen vuoksi lukuisat tuntemattomammat pikavippiviritelmät keskeyttivät toimintansa ja muut palvelut päätyivät uudistamaan lainasääntönsä ja korko%:nsa. Lakiuudistuksen tähden takia aikaisemmin tavallisesti korkealle arvotetut vipit ovat nykyään huomattavasti kohtuuhintaisempia asiakkaille. Uudistuksen kera vippien rahamäärät tulivat toisaalta isommiksi, ja muun muassa jokusen sadan euron lainaa ei välttämättä monetkaan pikalainapaikat myönnä tulevina aikoina.

Pikavippi otetaan monesti olosuhteissa, jos käteistä ei ole kutakuinkin ollenkaan, eikä käteistä voi saada muualta. Lainattu summa lisäksi toivotaan saada nopeasti pankkitilille. Pikavippejä ottavat aika usein nuorehkot ja vähävaraiset kuluttajat. Pienlainan saaminen edellyttää riittävän iän, pysyvän asumisen täällä ja muun soveltuvuuden lainaan. Ennen luoton hankkimista olisi aiheellista tarkistaa, että lainan on kykenevä hoitamaan pois laina-aikana, jos tällä tavoin lainanantaja vaatii.

Vipit ovat aiheuttaneet pikavippien perustamisesta lähtien kuumaveristä keskustelua. Suhtautuminen korkeakorkoisiin pikalainoihin on ollut eri keskustelupalstoilla lähestulkoon yksinomaan moitiskeleva. Pikaluottojen helppo ja liukas vippaaminen ovat synnyttäneet usealle vippaajalle vippikierteen, sillä pienlainoja ei joissain tapauksissa ole kyetty maksamaan lainanantajalle määräajassa. Tällaisista pikalainoista on saattanut saada alkunsa pikalainakierre, jolloin aikaisempia pikavippejä hoidetaan pois eri pikaluotoilla.

Pikavippi lainataan kun fyrkkaa täytyy saada nopeasti

Pikavipeille on kumminkin monia vaihtoehtoja. Sellaisia ovat esimerkiksi vertaisluotot, jossa luottoa ei myönnä rahoitusyritys, vaan netin avulla löydettävä suomalainen.

Pikavippivaihtoehtoja ja suurta määrää pienlainoja on viisasta tutkia kuitenkin kustannuksiltaan. Ennen pikalainan ottamista on järkevää lukea samoin luoton ehdot, siitä huolimatta että lainaratkaisu aluksi vaikuttaisi kohtuuhintaiselta ja sopivalta.

Vippi on asiallisesti hinnoitettua suurempaa lainaa aika lailla kalliimpi lainatuote. Jos asiakas ei tiedä kykeneekö lainan lyhentämään pikaisesti lainafirmalle, henkilön on hyvä selvittää onko pikavippifirman yleiset ehdot lainan lyhentämisen suhteen reiluja. Silloin kun maksuaika pitenee, eikä lainaa pysty tilittämään lainanantajalle, lainan korkosumma saattaa nousta suureksi. Siinä tapauksessa parin sadan luotto saattaa myöhemmin tulla kustannuksiltaan hyvin mittavaksi.

Jos kohta pienet lainat ovatkin edelleen jonkin verran yleisiä, gallup-kyselyn mukaan ainoastaan kaksi prosenttia kuluttajista rohkenisi miettiä lainaavansa rahaongelmiinsa ratkaisun pikavipillä. Yli 75% ihmisistä ei hakisi nopeaa lainaa ikinä.

Siinä tapauksessa kun luottoa tarvitsee, on hyvä kysyä lainaa aluksi omasta pankista josta luoton voi ottaa melkein aina kohtuulisemmalla korolla ja muilla kuluilla kuin muualta. Silloin kun lainaa ei pankista myönnetä, on viisasta verrata eri lainoittajien lainojen kuluja ja anoa kuluiltaan edullisin ratkaisu.