Lainaa ilman vakuuksia heti tilille

Lainaa ilman vakuuksia heti tilille.

Täältä löydät suosituimmat ja kohtuuhintaiset lainat: Lainat – Lainaraha.org

Pikavippejä lainoittavat tänä päivänä lukuisat pikalainafirmat. Lakimuutoksen tähden vuonna 2013 lainafirmat pakotettiin rahastamaan vipeistään paljon pienempää korkotasoa kuin ennen. Tämän uudistuksen johdosta jotkin pienehköt pikaluottoyritykset keskeyttivät lainapalvelunsa ja jäljelle jääneet palvelut joutuivat korjaamaan lainapykälänsä ja korko%:nsa. Lakiuudistuksen takia vuoksi aikaisemmin monesti törkeästi hinnoitetut pikavipit ovat nykyaikana aika lailla kohtuuhintaisempia rahan lainaajalle. Uudistuksen vuoksi pikavippien rahamäärät tulivat toisaalta isommiksi, jolloin mm. muutaman sadan euron lainarahaa ei aina monetkaan vippipaikat lainaa jatkossa.

Vippi haetaan lähinnä silloin, jos mammonaa ei ole melkein lainkaan, eikä käteistä myönnetä muualta. Laina lisäksi tykätään saatavaksi aivan pian käyttöön. Vippejä lainaavat useimmiten alle kolmekymppiset ja vähävaraiset kuluttajat. Pienlainan saaminen vaatii riittävän väh. iän, pysyvän elämisen kotimaassa ja muun soveltuvuuden lainaan. Ennen pikavipin ottamista on fiksua ottaa selville, että luoton on kykenevä suorittamaan lainanantajalle määräajassa, jos näin lainanantaja määrää.

Isokorkoiset lainat ovat saaneet aikaan niiden yleistymisestä alkaen tempperamenttistä sanan vaihtoa. Asennoituminen korkeaprosenttisiin pienlainoihin on ollut tavallisesti uutisissa lähes ainoastaan arvosteleva. Pikaluottojen vaivaton ja liukas saaminen ovat saaneet aikaan usealle pikalainaajalle vaikeuksia, sillä lainoja ei useinkaan ole pystytty hoitamaan myöhemmin eräpäivään mennessä. Lyhentämättömistä pikavipeistä on saattanut viritä pikaluottokierre, jolloin vanhoja rahavelkoja suoritetaan lainanantajalle toisilla pikavipeillä.

Pienlaina vipataan siinä tapauksessa kun hilloa kaivataan pian

Vipeille on syntynyt toki monia ratkaisuja. Näitä ovat mm. vertaisrahoitus, jolloin lainarahaa ei anna rahoitusfirma, vaan netin avulla löydettävä yksityishenkilö.

Pikalainatuotteita ja muitakin luottoja on viisasta tutkia edes kuluiltaan. Ennen pikavipin hankkimista on hyvä lukea myös lainan ehdot, siitä huolimatta että lainavaihtoehto ensiksi kuulostaisi kohtuuhintaiselta ja sopivalta.

Pienlaina on kohtuullisesti hinnoitettua isompaa lainaa paljon hinnakkaampi laina. Jos lainanottaja ei tiedä kykeneekö pikavipin hoitamaan ajoissa lainafirmalle, asiakkaan on hyvä tarkistaa onko pikalainayrityksen lainaehdot pikavipin suorittamisen suhteen reiluja. Jos lainan maksuaika ylittyy, eikä lainasummaa pysty hoitamaan lainafirmalle, pikavipin korko saattaa nousta isoksi. Siinä tapauksessa melko pienikin laina voi lopuksi kiivetä kuluiltaan törkeän suureksi.

Huolimatta siitä, että vipit ovatkin vielä melko suosittuja, gallupin mukaan ainoastaan kaksi prosenttia ihmisistä rohkenisi ajatella ottavansa rahan puutteeseensa ratkaisun pienlainalla. 4/5 kuluttajista ei lainaisi pikaluottoa milloinkaan.

Jos luottoa haluaa ottaa, on järkevää kysyä lainaa aluksi omasta pankista josta luoton voi saada lähes aina kohtuulisemmalla korkotasolla ja muilla lainakuluilla kuin muista paikoista. Silloin kun lainarahaa ei pankista myönnetä, on fiksua vertailla eri lainoittajien lainojen kustannuksia ja hakea kustannuksiltaan edullisin ratkaisu.

Pikalainoja myöntävät tänä päivänä monet rahoittajafirmat. Lain muutoksen takia kalenterivuonna 2013 pikavippiyhtiöt käskettiin rahastamaan vipeistään aika tavalla pienimääräisempää korkotasoa kuin koskaan. Kyseisen muutoksen vuoksi monet epämääräiset pikavippiyritykset lopettivat pikalainailun ja jäljelle jääneet firmat joutuivat korjaamaan pikaluottoasetuksensa ja korkosummansa. Lain muutoksen vuoksi myös aikaisemmin monesti törkeästi hinnoitellut pikaluotot ovat tänään aika tavalla edullisempia asiakkaille. Uudistuksen vuoksi vippien rahamäärät tulivat toisaalta isommiksi, ja muun muassa jokusen satasen vippiä ei normaalisti useatkaan lainayritykset tarjoa tulevina aikoina.

Pikaluotto lainataan tavallisesti silloin, jos fyrkkaa ei ole melkein lainkaan, eikä rahaa myönnetä muistakaan paikoista. Lainattu summa lisäksi halutaan saatavaksi pikaisesti omalle tilille. Pieniä lainoja lainaavat monesti alle 30-kymppiset ja varattomat ihmiset. Pikavipin lainaaminen vaatii riittävän vähimmäisiän, pysyvän asumisen kotimaassa ja kelpoisuuden pikalainaan. Ennen pikalainan hakemista on aiheellista tutkia, että pikalainan on kykenevä tilittämään lainanantajalle määräajassa, jos tällä tavoin lainanantaja vaatii.

Pikavipit ovat saaneet aikaiseksi pikalainojen yleistymisestä lähtien kuumaveristä sanan vaihtoa. Suhtautuminen kalliisiin pikavippeihin on ollut monissa uutisissa kutakuinkin ainoastaan kielteinen. Lainojen helppo ja pikainen lainaus ovat synnyttäneet monelle lainaajalle hankaluuksia, sillä pikalainoja ei aina ole pystytty tilittämään pois eräpäivään mennessä. Näistä pikavipeistä on voinut tulla pikalainakierre, jossa erääntyneitä rahavelkoja suoritetaan lainanantajalle muilla pikaluotoilla.

Pikavipit vipataan siinä tapauksessa kun rahaa tarvitaan nyt

Vipeille on kuitenkin monia eri versioita. Noita ovat esim. vertaisrahoitus, jossa tapauksessa luottoa ei myönnä pankki, vaan internetin kautta tavoitettu yksityishenkilö.

Lainatuotteita ja erilaisia kulutusluottoja kannattaa vertailla muutenkin koroltaan. Ennen pikavipin ottamista on hyvä lueskella lisäksi lainan ehdot, huolimatta siitä, että laina heti aluksi kuulostaisi kohtuuhintaiselta ja sopivalta.

Pikavippi on maltillisesti hinnoiteltua kulutusluottoa aika tavalla kalliimpi luottotuote. Jos lainaaja ei ole varma pystyykö luoton hoitamaan ajoissa luotonantajalle, henkilön on viisasta tarkistaa onko vippiyrityksen lainaehdot luoton suorittamisen suhteen rehtejä. Silloin kun lainan maksuaika pitenee, eikä pikalainaa kykene hoitamaan takaisin, luoton korko voi kiivetä mittavaksi. Tällöin parin sadan lainasumma voi loppujen lopuksi nousta kustannuksiltaan hyvin huomattavaksi.

Siitä huolimatta että pikalainat ovatkin tänä päivänä aika haluttuja, tutkimuksen perusteella pelkästään kaksi % henkilöistä tohtisi ajatella hakevansa rahan tarpeeseensa helpotusta pikavipillä. Neljä viidesosaa suomalaisista ei ottaisi vippiä missään tapauksessa.

Silloin kun lainarahaa haluaa ottaa, on fiksua hakea sitä aluksi pankista josta luoton saa melkein aina maltillisemmalla korolla ja muilla kuluilla kuin muualta. Siinä tapauksessa kun lainarahaa ei pankista saa, on viisasta vertailla eri lainafirmojen luottojen korkoja yms ja valita kuluiltaan paras ratkaisu.