Lainaa rahaa netissä toimivista lainapalveluista

Lainaa rahaa netissä toimivista lainapalveluista.

Täältä löydät suosituimmat ja kohtuuhintaiset lainat: Lainat – Lainaraha.org

Pikavippejä antavat nykyaikana useat pikavippiyhtiöt. Lakimuutoksen takia kalenterivuonna 2013 lainapalvelut pakotettiin rahastamaan pienlainoistaan aika tavalla pienempää korkoa kuin aiemmin. Tämän uudistuksen seurauksena monet tuntemattomammat pienlainafirmat lopettivat toimintansa ja loput lainaajat ajautuivat uusimaan lainaehtonsa ja korkonsa. Lain muunnelman seurauksena myöskin aiemmin normaalisti hinnakkaasti hinnoitellut pikalainat ovat tänä päivänä aika tavalla halvempia suomalaisille. Muutoksen vuoksi vippien rahasummat tulivat kumminkin määrältään isommiksi, jolloin muun muassa muutaman sadan euron luottoa ei ehkä kuitenkaan useatkaan pikalainayritykset anna jatkossa.

Pieni laina valitaan aika usein silloin, kun fyrkkaa ei ole lähes ollenkaan, eikä luottoa voi saada muualta. Lainasumma lisäksi toivotaan ottaa aivan pian pankkitilille. Pienlainoja lainaavat monesti nuoret ja köyhät henkilöt. Luoton lainaaminen vaatii riittävän iän vähintään, vakituisen oleskelemisen kotimaassa ja kelpoisuuden luottoon. Ennen pikaluoton lainaamista on hyvä tehdä varmaksi, että lainan on kykenevä suorittamaan pois tulevina viikkoina, jos tällä tavoin lainafirma määrää.

Korkeakorkoiset pikalainat ovat saaneet aikaiseksi pikavippien yleistymisestä lähtien tempperamenttistä arvostelua. Asenne korkeaprosenttisiin pikavippeihin on ollut yleisesti keskustelupalstoilla likimain ainoastaan kielteinen. Pikalainojen kätevä ja nopea vippaaminen ovat synnyttäneet lukuisalle pikavippaajalle velkaongelmia, sillä lainoja ei useinkaan ole pystytty tilittämään myöhemmin laina-aikana. Tällaisista pikalainoista on mahdollisesti saattanut syntyä pikalainakierre, jolloin myöhästyneitä pikaluottoja suoritetaan luotonantajalle muilla vipeillä.

Pikalainat lainataan silloin kun hilloa täytyy saada nyt

Pikavipeille on kumminkin lukuisia vaihtoehtoja. Näitä ovat vaikkapa vertaisluotot, jolloin pikalainaa ei lainaa lainayritys, vaan netin avulla löydettävä ihminen.

Pikavippivaihtoehtoja ja erilaisia lainoja on fiksua tutkia edes korkotasoltaan. Ennen luoton hakemista on hyvä lukea niin ikään luottoehdot, siitä huolimatta että luotto ensi tuntumalta tuntuisikin halvalta ja soveliaalta.

Pienlaina on edullisesti hinnoiteltua suurempaa lainaa paljon hinnakkaampi lainatuote. Jos asiakas ei tiedä kykeneekö pikalainan hoitamaan eräpäivään mennessä luotonantajalle, hänen kannattaa tarkistaa onko vippifirman yleiset ehdot luoton suorittamisen suhteen rehtejä. Kun lainan maksuaika pitenee, eikä luottoa kykenekään lyhentämään lainafirmalle, pikavipin korko saattaa kiivetä huomattavaksi. Silloin muutaman sadan euron lainasumma voi lopulta tulla kustannuksiltaan erittäin isoksi.

Vaikka vipit ovat vielä melko kysyttyjä, tutkimuksen mukaan pelkästään kaksi prosenttia suomalaisista rohkenisi miettiä hakevansa rahapulmiinsa avun pienlainalla. 4/5 ihmisistä ei ottaisi nopeaa lainaa koskaan.

Siinä tapauksessa kun lainaa haluaa ottaa, on fiksua kysyä sitä ensin omasta pankista josta lainasumman saa melkein joka tapauksessa maltillisemmalla korkotasolla ja muilla kuluilla kuin muualta. Siinä tapauksessa kun lainarahaa ei omasta pankista myönnetä, kannattaa verrata eri lainapalvelujen luottojen kuluja ja valita koroltaan sopiva vaihtoehto.

Pieniä luottoja myöntävät nykyään useat lainayritykset. Lain uudistuksen vuoksi vuonna -13 pikavippipalvelut velvoitettiin perimään pienlainoistaan huomattavasti pienempää korkoprosenttia kuin aikaisemmin. Kyseisen muutoksen takia useat toimivat pikaluottoviritelmät keskeyttivät toimintansa ja muut lainaajat ajautuivat korjaamaan pikalainavaatimuksensa ja korkoprosenttinsa. Lain uudistuksen seurauksena ohella aiemmin useissa tapauksissa kalliisti arvotetut pienet lainat ovat nykyisin aika tavalla edullisempia rahan lainaajalle. Lain muutoksen vuoksi pikavippien lainasummat kasvoivat kuitenkin suuremmiksi, joten esim. muutaman sadan euron pikalainaa ei normaalisti useatkaan pienlainapalvelut anna jatkossa.

Pikaluotto haetaan useasti silloin, jos valuuttaa ei ole lähestulkoon ollenkaan, eikä sitä voi hankkia omasta pankista. Lainattu rahamäärä myöskin toivotaan saatavaksi liukkaasti käyttöön. Pikavippejä hakevat tavallisesti 18-28 vuotiaat ja rahattomat ihmiset. Lainan myöntäminen vaatii tietyn iän, jatkuvan asumisen täällä ja muun sopivuuden pikalainaan. Ennen luoton hakemista on fiksua tarkistaa, että pikalainan pystyy tilittämään lainanantajalle määräajassa, jos tällä tavoin lainafirma vaatii.

Korkeakorkoiset pikavipit ovat aiheuttaneet niiden syntymisestä lähtien kiihkomielistä sanan vaihtoa. Asenne hinnakkaisiin pieniin lainoihin on ollut melkein aina lehdissä kutakuinkin yksinomaan kriittinen. Pikalainojen mutkaton ja joutuisa saaminen ovat aiheuttaneet usealle luoton ottajalle velkaongelmia, sillä lainoja ei useinkaan ole pystytty tilittämään luotonantajalle eräpäivään mennessä. Tällaisista lainoista on saattanut viritä pikalainakierre, jossa tapauksessa myöhässä olevia pienlainoja maksetaan lainanantajalle muilla pikavipeillä.

Pikavipit lainataan siinä tapauksessa kun valuuttaa pitää saada heti

Pikalainoille on olemassa kumminkin monia vaihtoehtoja. Niitä ovat vaikkapa vertaisluotot, jolloin lainarahaa ei lainaa rahoituslaitos, vaan netin kautta tavoitettu yksityishenkilö.

Luottovaihtoehtoja ja muitakin luottoja on hyvä vertailla ainakin kuluiltaan. Ennen luoton lainaamista on järkevää syynätä myös lainan ehdot, huolimatta siitä, että lainaratkaisu ensi tuntumalta näyttäisikin edulliselta ja tyydyttävältä.

Vippi on kohtuullisesti hinnoiteltua kulutusluottoa aika lailla hinnakkaampi lainatuote. Jos kuluttaja ei tiedä pystyykö lainan maksamaan ajoissa takaisin, lainanottajan on viisasta tarkistaa onko pikavippiyrityksen lainaehdot pikalainan suorittamisen suhteen joustavia. Kun maksuaika ylittyy, eikä vippiä pystykään maksamaan lainafirmalle, lainan korko saattaa nousta mittavaksi. Siinä tapauksessa vaatimatonkin lainattu summa voi myöhemmin kiivetä kustannuksiltaan törkeän suureksi.

Jos kohta pikaluotot ovat edelleen kohtuullisen haluttuja, tutkimuksen mukaan ainoastaan kaksi % henkilöistä rohkenisi pohdiskella hakevansa rahan tarpeeseensa apua pikaluotolla. Yli 75% kuluttajista ei ottaisi vippiä missään tapauksessa.

Siinä tapauksessa kun lainaa haluaa ottaa, on järkevää kysyä lainaa ensin omasta pankista josta lainan voi ottaa lähes aina maltillisemmalla kulutasolla ja muilla lainakuluilla kuin muualta. Silloin kun lainarahaa ei pankista myönnetä, on järkevää verrata eri lainafirmojen lainojen kustannuksia ja anoa korkotasoltaan paras ratkaisu.