Lainake.fi – edullisia lainoja netistä heti tilille

Lainake.fi kilpailuttaa lainan puolestasi yli 25 pankin kesken. Palvelumme on maksuton, eikä sido sinua mihinkään.

Siirry tästä Lainake.fi lainapalveluun

Lainan kilpailuttaminen on useilla eri pankeilla on työlästä ja aikaa vievää. Täyttämällä lainahakemuksen palvelumme kautta nopeutat prosessia ja varmistat, että saat tarpeisiisi sopivan lainatarjouksen kilpailukykyisillä lainaehdoilla.

Lainatarjoukset saat hakemuksen jätettyäsi viipymättä sähköpostiisi. Voit ihan vapaasti jättää hakemuksen ja tutustua tarjouksiin ilman sitoumuksia. Lainojen kilpailutus on järkevää, säästät aikaa ja rahaa käyttämällä palveluamme.

Siirry tästä Lainake.fi lainapalveluun

Lainakkeen kautta lainanhakija voi kilpailuttaa vakuudettoman lainan aina 60.000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Palvelu on tarkoitettu 20 vuotta täyttäneille, jotka hakevat lainaa netistä tai haluavat yhdistää vanhoja lainoja yhdeksi, edullisemmaksi kokonaisuudeksi.

Palvelun käyttö on hakijalle täysin maksuton eikä se velvoita hyväksymään lainatarjouksia. Täytettyään hakemuksen hakija saa ensimmäiset lainatarjoukset jopa välittömästi. Joillakin luotonmyöntäjillä lainatarjous saattaa tulla hieman viiveellä. Riippuen valitusta luotonmyöntäjästä, rahat maksetaan tilille joko samana päivänä tai muutamassa arkipäivässä. Usein pienemmät lainasummat on mahdollista saada tilille nopeammin.

Siirry tästä Lainake.fi lainapalveluun