Lendo – lainaa jokaiselle – lainoja ilman vakuuksia netistä

Lendon kautta haet lainaa luotettavasti 500 – 60 000 euroa.

Siirry tästä Lendo lainapalveluun

Lendon kautta löydät lainan, joka sopii sinun tarpeisiisi. Tekemällä lainahakemuksen, tavoitat kaikki yhteistyöpankkimme ja voit saada useita lainatarjouksia. Helppo ja nopea tapa hakea lainaa suoraan netistä: täytä lainahakemus heti ja pääset vertailemaan eri pankkien lainatarjouksia. Lainavertailu näyttää sinulle parhaat saatavilla olevat lainatarjoukset.

Miksi käyttää Lendoa?
Pankit ja luotonantajat voivat antaa sinulle useita erilaisia korkoja ja tarjouksia samalle lainasummalle. Tämä perustuu niiden omaan riskinarviointiin. Siksi on tärkeää aina vertailla mahdollisimman useita eri lainatarjouksia ennen lainan ottamista.

Siirry tästä Lendo lainapalveluun

Usealta pankilta lainan hakeminen vie aikaa, ja erilaisten lainojen vertailu voi olla vaikeaa. Hakemalla lainaa Lendon avulla voit säästää aikaa ja rahaa, sillä vain yhdellä hakemuksella me vertailemme puolestasi useita eri pankkeja ja luotonantajia – puolueettomasti ja täysin maksutta. Pankkien ja luotonantajien asiamiehenä kilpailutamme hakemuksesi yhteistyökumppaniemme kesken, joilta Lendo saa palkkionsa.

Saat tarjoukset nopeasti, viimeistään 24 tunnin kuluttua hakemuksesi lähettämisestä. Sitten valitset itse sinulle sopivimman lainan, parhaat edut ja ehdot. Lendon kautta annetut lainatarjoukset ovat voimassa jopa 30 päivää.

Lainapalvelumme avulla lainojen kilpailutus on nopeaa, maksutonta sekä turvallista. Pääset kerralla valitsemaan useamman lainan joukosta, joten sinun ei tarvitse tyytyä ensimmäiseen saamaasi tarjoukseen.

Säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse täyttää hakemusta erikseen useampaan pankkiin. Hakemuslomakkeemme on nopea täyttää, ja ensimmäiset tarjoukset saapuvat lähes samantien hakemuksen lähettämisestä.

Lainan hakeminen Lendon kautta on hakijalle täysin maksutonta, sillä Lendo saa palkkionsa suoraan lainanmyöntäjältä. Saamasi tarjoukset lainasta ovat koroiltaan sekä kuluiltaan täysin samat kuin silloin, jos olisit hakenut lainaa suoraan kyseiseltä pankilta. Lendo toimii yhteistyökumppaniensa asiamiehenä saaden pankeilta ja luotonantajilta palkkion välittämistään luotoista.

Siirry tästä Lendo lainapalveluun

Lainan hakeminen Lendon verkkopalvelussa tapahtuu turvallisesti suojatuilla yhteyksillä. Palvelumme toimii turvallisessa ympäristössä ja tiedonsiirto pankkien välillä on suojattua. Hyväksymme yhteistyökumppaneiksemme ainoastaan luotettavia sekä tunnettuja luotonantajia, jotka toimivat Finanssivalvonnan alaisuudessa.