Nopea laina netistä tilille nopeasti

Täältä löydät suosituimmat ja kohtuuhintaiset lainat: Lainat – Lainaraha.org

Nopea laina netistä tilille nopeasti. Vippejä lainaavat nykyisin monet pikaluottoyhtiöt. Lain muutoksen vuoksi vuonna 2013 pikavippiyhtiöt asetettiin valkomaan pienlainoistaan ylivoimaisesti pienimääräisempää korkoa kuin aiemmin. Lain muutoksen vuoksi jotkin tuntemattomammat vippiviritelmät kuolettivat lainapalvelunsa ja loput palvelut päätyivät korjaamaan lainaehtonsa ja korko%:nsa. Lakimuutoksen johdosta myöskin aikaisemmin yleisesti korkealle arvotetut pikalainat ovat nykyaikana huomattavasti edullisempia ihmisille. Uudistuksen takia luottojen rahasummat muodostuivat silti isommiksi, joten muun muassa parin sadan pikavippiä ei välttämättä useatkaan pienlainapalvelut tarjoa enää.

Pikaluotto otetaan useimmiten tilanteessa, jos mammonaa ei ole likimain ollenkaan, eikä rahaa voi hankkia muista lähteistä. Lainattu rahamäärä lisäksi tykätään saatavaksi pikapuoliin omalle tilille. Pikalainoja lainaavat usein alle 30-kymppiset ja köyhät suomalaiset. Pikalainan ottaminen vaatii riittävän väh. iän, jatkuvan oleskelun täällä ja muun sopivuuden pienlainaan. Ennen pikalainan lainaamista olisi järkevää tsekata, että luoton pystyy suorittamaan lainafirmalle määräajassa, jos näin lainoittaja edellyttää.

Nopeat lainat ovat synnyttäneet pikalainojen yleistymisestä lähtien vihaista keskustelua. Asennoituminen korkeaprosenttisiin pikavippeihin on ollut melkein aina lehdissä miltei ainoastaan arvosteleva. Pikalainojen kätevä ja pikainen lainaus ovat synnyttäneet lukemattomalle lainaajalle hankaluuksia, sillä pikalainoja ei joissain tapauksissa ole kyetty suorittamaan myöhemmin laina-aikana. Tällaisista pikavipeistä on mahdollisesti voinut muodostua pikalainakierre, jolloin myöhässä olevia kulutusluottoja hoidetaan lainafirmalle toisilla pikaluotoilla.

Lainaa haetaan silloin kun käteistä täytyy saada pikaisesti

Pienlainoille on perustettu kuitenkin useita ratkaisuja. Noita ovat esim. vertaisluotot, jossa tapauksessa lainarahaa ei lainaa pankki, vaan internetin kautta löydettävä ihminen.

Luottotuotteita ja suurta määrää pienlainoja on fiksua verrata muutenkin kuluiltaan. Ennen vipin hakemista on järkevää lukea myöskin lainaehdot, siitä huolimatta että lainavaihtoehto ensi tuntumalta näyttäisikin kohtuuhintaiselta ja sopivalta.

Pikalaina on kohtuullisesti hinnoitettua isompaa lainaa ylivoimaisesti kalliimpi laina. Jos asiakas ei ole varma kykeneekö luoton suorittamaan eräpäivään mennessä luotonantajalle, asiakkaan kannattaa selvittää onko pikalainayrityksen yleiset ehdot luoton takaisinmaksun suhteen asiallisia. Jos lainan maksuaika ylittyy, eikä pikalainaa pysty hoitamaan lainafirmalle, lainan korkosumma saattaa kiivetä isoksi. Siinä tapauksessa pienehkökin luotto voi myöhemmin muodostua kuluiltaan todella isoksi.

Siitä huolimatta että vipit ovat nykyäänkin aika lailla kysyttyjä, gallup-kyselyn perusteella ainoastaan kaksi % suomalaisista tohtisi ajatella hakevansa rahan tarpeeseensa avun vipillä. Yli 3/4 ihmisistä ei hakisi nopeaa lainaa milloinkaan.

Silloin kun luottoa haluaa ottaa, kannattaa kysyä lainaa ensin pankista josta lainan saa lähes aina maltillisemmalla korkotasolla ja muilla lainakuluilla kuin muusta paikasta. Jos luottoa ei omasta pankista myönnetä, kannattaa vertailla eri lainoittajien luottojen korkoja yms ja hakea kustannuksiltaan paras vaihtoehto.

Pieniä lainoja antavat tätä nykyä useat rahoittajapalvelut. Lain muutoksen tähden vuonna 2013 lainayritykset määrättiin ottamaan pikalainoistaan paljon pienempää korkoprosenttia kuin aiemmin. Kyseisen uudistuksen johdosta lukuisat pienehköt pikalainapalvelut keskeyttivät palvelunsa ja loput yhtiöt olivat pakotettuja uudistamaan pikalainavaatimuksensa ja korkoprosenttinsa. Lakimuutoksen tähden vuoksi aiemmin yleisesti korkealle hinnoitellut vipit ovat nykyisin huomattavasti halvempia suomalaisille. Muuttuneen lain takia pikavippien lainasummat muuttuivat kuitenkin suuremmiksi, jolloin muun muassa 2 sadan lainarahaa ei ehkä kuitenkaan useatkaan pienlainapalvelut myönnä tulevaisuudessa.

Vippi haetaan lähinnä tilanteessa, jos rahaa ei ole lähes ollenkaan, eikä rahaa voi hankkia pankista. Lainaraha lisäksi pyritään saada pikapuoliin omalle tilille. Vippejä nostavat usein nuoret ja rahattomat suomalaiset. Luoton myöntäminen edellyttää tietyn iän vähintään, pitkään jatkuvan oleskelun Suomessa ja muun soveltuvuuden pienlainaan. Ennen pienlainan lainaamista olisi fiksua tsekata, että pikaluoton pystyy hoitamaan lainanantajalle laina-aikana, jos tällä tavoin lainafirma vaatii.

Korkeakorkoiset pikavipit ovat saaneet aikaiseksi lainojen yleistymisestä lähtien runsasta kritiikkiä. Asenne hinnakkaisiin pikavippeihin on ollut eri lehdissä lähestulkoon vain kielteinen. Lainojen vaivaton ja nopea lainaaminen ovat synnyttäneet lukemattomalle pikalainaajalle pulmia, sillä luottoja ei aina ole pystytty hoitamaan myöhemmin vaaditussa ajassa. Tällaisista lainoista on saattanut viritä pikaluottokierre, jossa tapauksessa myöhässä olevia pikalainoja suoritetaan lainanantajalle muilla pikavipeillä.

Pieni laina lainataan silloin kun hilloa pitää saada välittömästi

Pikaluotoille on syntynyt toisaalta monia vaihtoehtoja. Niitä ovat muun muassa vertaisrahoitus, jolloin vippiä ei tarjoa pankki, vaan internetin kautta tavoitettu henkilö.

Lainavaihtoehtoja ja toisenlaisiakin kulutusluottoja on fiksua tutkia ainakin kuluiltaan. Ennen vipin hankkimista on fiksua lueskella myöskin luottoehdot, huolimatta siitä, että pikaluotto heti aluksi kuulostaisi edulliselta ja soveltuvalta.

Vippi on maltillisesti hinnoiteltua kulutuslainaluottoa aika lailla kalliimpi lainatuote. Jos lainaaja ei ole varma pystyykö pikavipin lyhentämään nopeasti luotonantajalle, lainanottajan on viisasta tarkistaa onko pikalainafirman yleiset ehdot luoton lyhentämisen suhteen reiluja. Kun lainan maksuaika ylittyy, eikä vippiä kykene lyhentämään pois, lainan korko voi kiivetä mittavaksi. Tällöin muutaman sadan euron lainattu summa saattaa lopuksi nousta rahamäärältään todella huomattavaksi.

Huolimatta siitä, että pienet lainat ovat nykyäänkin jonkin verran haluttuja, tutkimuksen perusteella ainoastaan pari prosenttia kuluttajista voisi miettiä ottavansa rahan tarpeeseensa helpotuksen pikalainalla. 80% ihmisistä ei ottaisi pikavippiä ikinä.

Siinä tapauksessa kun lainaa tarvitsee, on järkevää hakea lainaa aluksi omasta pankista josta lainan voi ottaa lähestulkoon joka tapauksessa maltillisemmalla korkotasolla ja muilla lainakuluilla kuin muualta. Siinä tapauksessa kun lainarahaa ei omasta pankista myönnetä, on järkevää vertailla eri lainoittajien luottojen kuluja ja hakea koroltaan paras ratkaisu.