Zmarta – paras lainan kilpailutus – halpakorkoinen laina

Siirry tästä Zmarta lainapalveluun

Zmarta on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Zmarta vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.

Hyödynnä Zmartan lainavertailu
Zmartan maksuton lainavertailu auttaa sinua saamaan tarjouksia useilta Suomessa toimivilta luotettavilta pankeilta ja luotonmyöntäjiltä. Voit vertailla saamiasi luottopäätöksiä helppokäyttöisessä OmaTili-palvelussa, jossa voit vertailla lainoja ja valita edullisimman.

Siirry tästä Zmarta lainapalveluun

Mitkä ovat edellytykset lainan kilpailuttamiselle?
Lainan kilpailuttaminen alkaa, kun Zmarta välittää lainahakemuksesi eteenpäin luotonmyöntäjille. Edellytämme, että olet 20-75-vuotias ja omaat vähintään 750 euron palkka- tai eläketulot kuukaudessa. Lisäksi sinulla tulee olla puhtaat luottotiedot ja vakituinen kotikunta Suomessa.

Vertailussa yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää
Vakuudetonta lainaa aina 1 000 eurosta 60 000 euroon asti
Palvelu on täysin maksuton
Lainahakemuksen täyttäminen ei sido mihinkään
Korkea arvosana Trustpilotissa: https://fi.trustpilot.com/review/www.zmarta.fi

ESIMERKKIKORKO
Luoton ollessa 10 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 183€. Tällöin luoton kokonaiskustannus on 3 158€, nimelliskorko 9,5% ja todellinen vuosikorko 9,92% (sis. 5€ laskutuslisän ja avausmaksun 49€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,99–20% ja laina-aika 1–15v. välillä.

Siirry tästä Zmarta lainapalveluun